Memil CCN Procycling + Team F-Arton Sports club

MEMIL CCN Pro-cycling + TEAM F-Arton Sport Club

Startar en satsning på barn och ungdomar

Projektet är i sin uppstarta fas, det finns mycket kvar att planera och som skall komma på plats innan hela puzzlet har lagts.

Under 2018 kommer fokus att ligga på att rekrytera medlemmar och skapa ett innehåll för föreningen med fokus på ålder spannet 7-23 år. Men vi välkomnar alla som är intresserade av cykling i regionen. 

Fredrik Strid (ordförandet MPC)

 

 

Vi på MPC ser mycket spännande på projektet och utmaningarna det medför .

Vi ser att i TEAM F-Arton Sport Club får vi en partner som har haft en bra utveckling av barn och ungdomar en gång i tiden. Samt att de är beredda att lägga ner det arbete och tid som krävs för att öka intresset för cykelsporten i regionen.

 

 

 

Peter Josefsson (ordförande TEAM F-Arton Sport Club). Vi på TEAM F-ARTON ser mycket framemot Projektet. I MPC ser vi en partner som har mycket att dela med sig, goda internationella relationer, de har en gedigen plan för utveckling dels för laget, dels för regionen.

Mer information kring projektet kommer samt framtida nyheter.


Comments are closed.